Butiker och handel

 

Ett modernt Bygg och service företag med många områden. Vi är verksamma på Kökar och dess grannöar. Vårt mål är att alltid lösa kundens önskemål kostnadseffektivt och med god kvalitet samt att leverera en helhetslösning vid önskemål. Våra områden är:

  • Bygghandel

  • Byggnadsarbeten

  • Planering/Projektering

  • Elinstallationer

  • Värme, VVS och solenergi

  • Uthyrning av maskiner.

  

Läs mera på Kökar services hemsida eller besök vår bygghandel som ligger i Österbygge.

 

Kökars nya butik slog upp dörrarna strax före midsommarafton 2018. Efter att den gamla butiken stängde i januari genomfördes ett nybygge på en mycket kort tid. Kökarborna ställde nästan mangrant upp med aktiekapital och några frivilliga krafter genomförde planering  och verkställde nybygget. 

Kökar har nu en modern och välsorterad dagligvarubutik med rimliga priser. Du kan också ta ut mindre belopp på butiken om du behöver kontanter. 

Butiken har öppet måndag till lördag vintertid. Information om öppethållningstider och erbjudanden finns på butikens Facebook sida. 

Det lokala postkontoret ligger i Karlby. Posten har även ett mindre apoteksskåp, samt är ombud för Ålandsbanken.

På postkontoret kan du ta ut och sätta in kontanter (även SEK) och lämna in giron till betalningstjänst.

Åland Post, Kökarkontoret:

Tel: +358 18 636773

Posten avgår från postkontoret kl. 13 varje vardag. 

Observera att Kökar inte har någon bankautomat!

Besök Dan och Ing-Marié på Trångsuds gård från 1800 talet. Här kan du köpa honung som produceras i deras bikupor och bivaxprodukter. 

Två tredjedelar av alla grödor som odlas i världen idag är beroende av pollinering och alla världens bin utför ett livsviktigt arbete. Nu kan du göra en insats för miljön genom att bli fadder eller köpa andel i bikupa.

Majliden Ab är bolaget som äger butiksfastigheten i Karlby. Majliden  har 281 aktieägare.  Här nedan hittar du aktieägarförteckninging. Gå gärna in och kontrollera att dina aktier är rätt införda..

För att komplettera aktieboken så behöver vi aktieägarnas adressuppgifter.

Namn

Adress

Postadress

e-post

du kan sända korrigeringar och adress uppgifterna till oss genom att klicka på e-post länken nedan.